zaterdag 08.12.2018 20:00 #MOUZWA
Einde
(0-0)
Tweede gele kaart
Gele kaart
90'

EINDE
Moeskroen en Zulte Waregem delen de punten na een kansarme wedstrijd.

90'

RODE KAART
Dusenne trekt aan de noodrem waardoor Harbaoui niet alleen op doel af kon. Een belangrijke tussenkomst evenwel, in de blessuretijd de prijsschutter van een grote kans houden.

90'

Essevee stond zich nog op te stellen, Olinga profiteert door snel de vrijschop te nemen. De winger kan echter niet gevaarlijk worden.

87'

Olinga loopt Bongonda aan, maar ontsnapt aan geel. De vrijschop is gevaarlijk voornamelijk omdat de wind voor een raar traject zorgde.

In
In
80'

Bongonda kan een kans versieren, maar het gaat mis. Verhaal van de avond, zo lijkt het.

77'

Sylla komt naar binnen en zoekt tevergeefs de verste kruising.

In
Gele kaart
69'

Een vrijschop dient zich aan. Een andere manier om gevaar te creëren. Maar de poging van de Fauw gaat maar nipt naast.

In
65'

Goeie voorzet van Vojvoda, maar opnieuw zit er een voetje in de weg. Zijn tweede poging gaat ver over. Een luide brul van frustratie rolt van de tribune.

In
60'

Moeskroen brengt Benson naar de zijlijn. Kan hij de wedstrijd openbreken met zijn dribbels?

57'

Zulte Waregem probeert de druk op te voeren. Tot grote kansen leidt dat evenwel niet.

52'

Tardieu loopt intussen, hij ziet hoe Sarmiento Leye probeert te bereiken in de zestien. Baudry houdt het gevaar weg van bij Bossut.

51'

Tardieu blijft liggen na een botsing met Leye.

47'

Hoekschop voor Zulte Waregem. Het is nog maar de tweede in deze wedstrijd.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
Kunnen Les Hurlus in de tweede periode een vuist maken tegen Zulte Waregem of worden het de West-Vlamingen die als eerste de score openen?

45'

RUST
Moeskroen en Zulte Waregem gaan rusten met een brilscore.

42'

De wedstrijd leek even te ontbranden, maar intussen staat toch het waakvlammetje weer aan. Moeskroen en Zulte Waregem maken er voorlopig geen spektakelstuk van.

33'

Harbaoui schiet op doel vanuit de draai, maar Butez moet niet in actie komen.

28'

Sarmiento duikt plots alleen op in de zestien van Zulte Waregem, maar een nieuwe goede tackle op de bal verhindert gevaar.

27'

Dusenne heft de buitenspelval op, Tardieu stuurt De Pauw proper diep. De winger kan alleen op Butez af, maar Boya tackelt prachtig op de bal.

25'

Het is moeilijk voetballen in de regen. Enkele passes mislukken omdat de bal lijkt te striemen. Intussen creëert Olinga gevaar met een voorzet, Essevee werkt weg.

20'

Kansje voor Moeskroen. Les Hurlus beginnen langzaam aan het charmeoffensief.

15'

Sarmiento kopt in de diepte, Pierrot is net te laat om Bossut de bal af te snoepen.

10'

Harbaoui zet voor, De Pauw wil verlengen met het scheenbeen. Het wordt een rollertje voor de doelman.

6'

Sylla tekent de eerste kans van de wedstrijd op. Hij knikt een voorzet net naast. De spits moest net iets te ver naar achter leunen om degelijk te kunnen richten.

4'

Het veld ligt kletsnat, maar dat houdt de snelle voetjes van Bongonda niet tegen. Zijn voorzet eindigt echter in het niets.

1'

AFTRAP
Moeskroen en Zulte Waregem gaan op zoek naar drie belangrijke punten tegen hun rechtstreekse concurrent in de kelder van het klassement.

0'

SELECTIE ZULTE WAREGEM
Bossut, Bürki, Baudry, Heylen, De fauw, Tardieu, Walsh, Bongonda, De Pauw, Sylla, Harbaoui, Bostyn, Bansen, Demir, Marcq, Buffel, Nissilä, Soisalo, Bedia, H. Bjordal.

0'

SELECTIE MOESKROEN
Butez, Vojvoda, Dussenne, Godeau, Gulan, Boya, Van Durmen, Mohamed, Benson, Pierrot, Sarmiento, Werner, Libertiaux, Galitsios, Olinga, Chibani, Kuzmanovic, Mbombo, Leye. Geblesseerd: Katranis, De Medina, Diedhiou, Sadiku, Amallah, Bakic.

Head to Head

Gewonnen
2
Verloren
8

11

Gespeeld
Gelijk

1

Gewonnen
8
Verloren
2

Recente ontmoetingen