zondag 20.01.2019 20:00 #MOUKVO
Einde
(1-1)
94'

EINDE
Einde van de wedstrijd. Moeskroen wint met 2-1 van KV Oostende en pakt op die manier drie belangrijke punten in de strijd tegen degradatie.

Gele kaart
89'

Butez houdt Moeskroen recht. Een lage voorzet schiet door tot bij Milovic. De verdediger kruist zijn schot, maar Butez redt met een uitstekend blok.

In
88'

De Bock trekt alvast het blik met wanhoopspogingen open. Zijn schot gaat huizenhoog over, tot plezier van de thuisaanhang.

86'

Vandendriessche schreeuwt zich de longen uit het lijf. De bezoekers lijken voor gevaar te kunnen zorgen, maar door een misverstand met Guri loopt de aanval mis.

85'

KV Oostende probeert met man en macht een storm te ontketenen, maar het is Moeskroen dat nog eens gevaarlijk kan zijn. Benson stuurt zijn schot richting de korte hoek, Dutoit gaat uitstekend plat.

In
Gele kaart
In
80'

Awoniyi frommelt zijn tweede goal van de avond voorbij Dutoit, maar ook de vlag voor buitenspel ging al de hoogte in. Scheidsrechter D'Hondt wacht en krijgt bevestiging van de videoref.

In
In
75'

KV Oostende begint stilaan terug aan aanvallen te denken. De Sutter kan zijn kopbal echter niet tussen de palen mikken.

73'

Verheyen grijpt in: Canesin moet naar de kant voor Sakala.

70'

Vandendriessche speelt riskant terug tot bij Dutoit. Leye ligt op de loer om de bal te onderscheppen, maar de doelman kan net op tijd wegknallen.

Doelpunt
68'

DOELPUNT
Awoniyi ontpopt zich meteen tot held van Le Canonnier. Benson stuurt de spits perfect het straatje in. De invaller schuift de bal vervolgens feilloos onder Dutoit in doel: 2-1.

In
64'

Bij Moeskroen maakt Awoniyi opnieuw zijn opwachting. De spits wordt onder luid applaus onthaald. Hij komt Boya aflossen.

61'

De daaropvolgende vrije trap is een klusje voor Marquet. De middenvelder draait zijn schot wel tussen de palen, maar de trap mist venijn.

Gele kaart
60'

De tweede helft is voorlopig van mindere makelij dan de eerste periode. Dussenne vliegt nu op de bon na een stevige slag tegen het hoofd van Canesin.

Gele kaart
54'

De tweede gele kaart van de wedstrijd is voor Boya. De Kameroener kwam rijkelijk te laat bij Vandendriessche.

51'

Vojvoda devieert een vrije trap tot bij Dussenne. De verdediger reageert te verrast waardoor Dutoit makkelijk kan plukken.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De tweede helft gaat van start.

45'

RUST
Tijd voor de rust. Moeskroen en KV Oostende houden elkaar voorlopig in evenwicht, al toonde de thuisploeg zich wel het sterkte team tussen de lijnen.

45'

En nog is het niet helemaal gedaan. Op de hoekschop kan Dussenne op doel besluiten, maar Dutoit ziet de bal recht in zijn armen belanden.

45'

In het slot van de eerste helft zorgen beide ploegen nog even voor spektakel. De Sutter schiet eerst recht op Butez. Aan de overkant moet Dutoit een knal van Benson over zijn deklat duwen.

43'

Benson loopt voorbij Bataille alsof de rechtsachter er niet staat. Lombaerts steekt vervolgens zijn teen nog net tegen een schot van Amallah.

40'

Opnieuw wat dreiging van de thuisploeg, maar wederom moet Dutoit niet in actie komen. De kopbal van Leye strandt immers op het dak van het doel.

37'

De bezoekers geraken moeilijk door de verdediging van Moeskroen. Marquet schiet dan maar vanop ruime afstand. Zijn poging gaat niet eens zo ver naast.

34'

Moeskroen voert de druk alsmaar op. Na een mislukte poging van Boya, kan Leye ditmaal koppen. De spits staat wel in een moeilijke positie waardoor zijn kopbal naast belandt.

28'

Het blijft echt goed over en weer gaan. Boya haalt de trekker over vanop afstand. Zijn schot draait weg van doel waardoor Dutoit niet in actie moet komen.

27'

Nu zorgen de bezoekers opnieuw voor doelgevaar. Het afstandsschot van Boonen gaat uiteindelijk wel ver over en naast.

26'

Boya gaat knap voorbij drie tegenstanders. Zijn voorzet belandt aan de eerste paal tot bij Leye, maar de spits kan de bal enkel over de achterlijn frommelen.

25'

KV Oostende steekt nog eens de neus aan het venster. De Bock schildert zijn voorzet tegen de kruin van De Sutter. De spits kopt enkele meters naast.

Gele kaart
23'

De Bock haalt Amallah onderuit. Het levert de linksachter van KV Oostende de eerste gele kaart van de partij op.

21'

Het is voorlopig Moeskroen dat het meeste initiatief toont. De poging van Boya gaat wel ongevaarlijk over het doel van Dutoit.

17'

We kijken naar een best aangename wedstrijd. Beide ploegen zorgen ervoor dat het spel vlot op en neer gaat.

Doelpunt
13'

DOELPUNT
De gelijkmaker is al een feit. Benson wordt door het hart van de verdediging geloodst. De huurling van Genk werkt oog in oog met Dutoit knap af: 1-1.

12'

Moeskroen is niet aangeslagen en trekt opnieuw vol in de aanval. Benson zet een leuk nummertje op, maar schiet vervolgens wel voorlangs.

Doelpunt
9'

DOELPUNT
De Sutter zorgt bij zijn debuut meteen voor een doelpunt voor KV Oostende. Na een knappe combinatie zet Boonen laag voor richting de spits. De Sutter werkt proper met de binnenkant van de voet af: 0-1.

8'

De eerste kans uit de partij is voor de thuisploeg. Benson draait de bal richting de tweede zone. Daar knalt Vojvoda het leer in het zijnet.

5'

De vijf openingsminuten zijn weggetikt. Op een blessurebehandeling voor Boya en veel middenveldspel na, is er nog niet veel gebeurd op Le Canonnier.

1'

AFTRAP
Moeskroen en KV Oostende trappen de laatste wedstrijd van speeldag 22 op gang.

0'

SELECTIE KV OOSTENDE
Dutoit, Lombaerts, Faes, Milovic, De Bock, Vanlerberghe, Vandendriessche, Bataille, Boonen, Guri, Canesin, Ondoa, Nouri, Nkaka, Marquet, Zivkovic, De Sutter, Sakala, Coopman. Geblesseerd: Tomasevic, Capon, Jonckheere, Ndenbe.

0'

SELECTIE MOESKROEN
Butez, Vojvoda, Dussenne, Godeau, Gulan, Bakic, Boya, Mohamed, Amallah, Leye, Benson, Werner, Olinga, Galitsios, Awoniyi, Diedhiou, Friede, Kuzmanovic. Geblesseerd: De Medina. Geschorst: Van Durmen.

Wedstrijdstatistieken

MOU
KVO
7
Hoekschoppen
3

Huidige vorm

MOU
KVO
x
-
+
x
x
x
-
+
x
-

Laatste 10 wedstrijden

MOU
KVO
15
Doelpunten
11
4
Tweede gele kaarten
0
21
Gele kaarten
17
4
Gewonnen wedstrijden
2
3
Verloren wedstrijden
4
0
Rode kaarten
2
14
Doelpunten tegen
14
3
Gelijke spelen
4
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
6
Verloren
5

11

Gespeeld
Gelijk

0

Gewonnen
5
Verloren
6

Recente ontmoetingen