zondag 07.04.2019 20:00 #EUPCHA
Einde
(0-0)
93'

EINDE
Scheidsrechter D'Hondt fluit voor het einde van de wedstrijd. Charleroi pakt in extremis de drie punten na een laat doelpunt van Perbet.

Doelpunt
91'

DOELPUNT
Perbet breekt de ban voor Charleroi. Na een stevige inspanning van Oshimen belandt zijn voorzet tot bij de Fransman. Perbet draait weg van zijn tegenstander en legt de 0-1 perfect in het hoekje binnen.

In
84'

Niane en Oshimen zetten een knap één-tweetje op poten. Oshimen mag uiteindelijk op doel besluiten, maar ook zijn poging eindigt niet binnen het doelkader.

In
83'

Mazzu gooit een extra spits in de strijd. Perbet komt in de plaats van Ilaimaharitra.

82'

Garcia behoudt het overzicht en bedient Schouterden. De linksbuiten viseert de verste hoek, maar zijn stevige knal vliegt voorlangs.

81'

Aan de overkant staat Hendrickx aan het kanon. Van Crombrugge moet wel in actie komen, maar de doelman ligt niet wakker van het schot.

79'

Ocansey neemt het doel van Penneteau nog eens onder vuur. Zijn schot is echter ongecontroleerd waardoor de doelman niet in actie moet komen.

74'

Oshimen neemt een afvallende bal prima aan. Zijn lage schuiver is vervolgens te braaf om Van Crombrugge echt te verrassen.

72'

De bezoekers steken de neus nog eens aan het venster. Niane krijgt zijn hoofd tegen een voorzet, maar hij knikt uiteindelijk ongevaarlijk naast.

In
63'

Mazzu moet opnieuw noodgedwongen wisselen. Busi moet met een polsblessure naar de kant. Bruno komt hem aflossen.

55'

Na een knappe slalom van Garcia kan Toyokawa op doel besluiten. De Japanner draait zijn schot echter recht in de armen van Penneteau.

52'

Daar is de thuisploeg opnieuw. De poging van Ocansey wordt afgeblokt, waarna de bal voor de voet van Blondelle valt. De linksachter knalt in één tijd over het doel van Penneteau.

51'

Een hoekschop van Garcia gaat gevaarlijk richting het hoofd van Bushiri. De verdediger heeft een stevige nekslag in huis, maar hij vergeet de bal te raken. Hier zat meer in voor Eupen.

In
46'

Bij Charleroi is Nurio bij de rust vervangen na een pijnlijk contact vlak voor de pauze. Marinos is zijn vervanger.

46'

AFTRAP TWEEDE HELFT
De tweede helft gaat van start.

45'

RUST
Het is tijd voor de rust. Veel kansen waren er niet en dus kwamen beide ploegen ook nog niet tot scoren: 0-0.

45'

In de slotseconden van de eerste helft zorgt Garcia bijna voor de openingstreffer. De Spanjaard krult zijn vrije trap over de muur, maar tegen de buitenkant van de paal.

38'

Bushiri mist zijn interceptie waardoor Niane tot een schietkans kan komen. Via een ultieme ingreep van Castro Montes valt het schot net over het doel van Van Crombrugge. De grootste kans tot nu toe.

In
37'

Bij Eupen moet Msakni met een blessure naar de kant. In zijn plaats komt Schouterden in de ploeg.

30'

Oshimen neemt een lange bal knap uit de lucht. Vervolgens wil de spits te overhaast trappen waardoor zijn schot ruimschoots over de kooi van Van Crombrugge gaat.

26'

Garcia waagt zijn kans vanop ruime afstand. Het grondscherend schot van de Spanjaard gaat ongevaarlijk naast.

22'

Eupen heeft de dominantie van Charleroi intussen kunnen doorbreken. De thuisploeg houdt de bal vaker in de ploeg, al blijven de doelpogingen wel uit.

18'

Lazare kan Toyokawa bijna voorbij de laatste verdediger sturen, maar de Japanner stond buitenspel. Het is de eerste gedragen aanval van de thuisploeg.

15'

Charleroi is in het openingskwartier veruit de betere ploeg. Eupen holt voorlopig achter de feiten (en de bal) aan.

9'

Een vrije trap van Morioka valt op het hoofd van Zajkov. De centrale verdediger probeert de verste hoek te zoeken, maar zijn poging wordt niet gevaarlijk.

3'

Het eerste schot op doel komt van Nurio. De linksachter snijdt naar binnen, maar schiet vervolgens met zijn mindere rechtervoet enkele meters naast.

1'

AFTRAP
Scheidsrechter D'Hondt geeft het startsein voor deze wedstrijd. We zijn eraan begonnen.

Wedstrijdstatistieken

EUP
CHA
5
Hoekschoppen
6

Huidige vorm

EUP
CHA
x
x
+
x
+
x
x
+
x
-

Laatste 10 wedstrijden

EUP
CHA
9
Doelpunten
22
1
Tweede gele kaarten
0
19
Gele kaarten
16
3
Gewonnen wedstrijden
8
5
Verloren wedstrijden
1
0
Rode kaarten
1
15
Doelpunten tegen
6
2
Gelijke spelen
1
10
Wedstrijden
10

Head to Head

Gewonnen
6
Verloren
5

12

Gespeeld
Gelijk

1

Gewonnen
5
Verloren
6

Recente ontmoetingen