Uit handen van CEO Pierre François ontvangt Hamdi Harbaoui de prijs voor de topschutter van het Jupiler Pro League seizoen 2017-2018. De Gouden Stier, spits van Zulte Waregem, speelt nadien de finale van Play-Off 2 tegen Lokeren in eigen huis.

Er zijn heel wat activiteiten voor de start van de Play-Off 2 finale.

Jeugdauteur Marc De Bel komt voor de wedstrijd vanaf 18u twee boeken voorstellen in het Essevee Themacafé in het oefencomplex van SV Zulte Waregem. Samen met AB Inbev zal Marc De Bel de commerciële aftrap van de wedstrijd SV Zulte Waregem ? Sporting Lokeren geven.

Er wordt ook een overhandiging van een cheque t.w.v 22.500 euro (n.a.v. de veiling tijdens de Waregemse Toppers) door de Essevee Business Club en ING aan de vzw To Walk Again gepland. Ambassadeurs Marc Herremans (ex-triatleet en Ironman) en Wout Van Aert (Belgisch en wereldkampioen cyclocross) tekenen present.

De topschutter van de Jupiler Pro League speelt bij Essevee, de thuisploeg in de finale van de Jupiler Pro League Play-Off 2. Pierre François, de CEO Pro Leagu, zal de trofee hoogstpersoonlijk overhandigen aan Gouden Stier Hamdi Harbaoui.