KVO bereikte een overeenkomst met de Kroatische verdediger Goran Milovic (29). De Kroatische international legt zijn medische testen af en ondertekende daarna zijn contract. Milovic speelde dit seizoen voor het Kroatische Osijek en tekent voor 2 seizoenen met optie op één seizoen.

Bij KVO moet de Kroaat nu een extra dosis ervaring geven in het hart van de defensie. Hugo Broos is dan ook zéér tevreden dat deze transfer werd afgerond. "Na het vertrek van Milic hadden we centraal achterin absoluut versterking nodig en Milovic is de juiste man hiervoor. Hij bewees zijn strepen al, is groot (1.95 m), kopbalsterk en is bovendien een leider. Ik weet dat transfers soms even op zich kunnen laten wachten, maar onze fans moeten weten dat we enkel communiceren als er op alle niveaus een akkoord werd bereikt. Dan pas is de transfer rond. Speculatie is voor de media. Ik kan zeggen dat we ook in andere dossiers dicht bij een overeenkomst staan."

Voor Peter Callant is het zijn tweede transfer als voorzitter na de Albanese aanvaller Sindrit Guri. "Deze transfer toont aan dat we voor een goede mix van jong talent én ervaring gaan. Daarnaast is het belangrijk dat de mentaliteit van de spelers goed zit. Ze moeten hun shirt nat maken, dát willen de Oostendse fans zien. Milovic is zo'n speler en past perfect in het DNA dat we in de toekomst weer willen zien op KVO."