Lokeren en Oostende hebben de toeschouwers zaterdagavond niet kunnen verwennen. De wedstrijd op Daknam eindigde op 0-0. Geen van beide ploegen schiet iets op met de puntendeling.

Aanvankelijk ging het spel goed op en af in Lokeren, maar de partij verwaterde al snel en de toeschouwers bleven op hun honger zitten. De grootste kans voor de pauze was voor de thuisploeg, maar een ongelukkige Hupperts zag zijn knal tegen de paal uiteenspatten. Beide ploegen zochten halfweg onder een fluitconcert de kleedkamer op.

Vroeg in de tweede helft was het Oostende dat de openingstreffer liet liggen. Coopman bediende een vrijstaande Zivkovic, die de hoek voor het uitkiezen had, maar zijn controle miste en naast het doel besloot. Lokeren had het moeilijk en kon nog eens opgelucht ademhalen toen ook Tomasevic halfweg de tweede helft oog in oog met doelman De Wolf de 0-1 liet liggen.

De wedstrijd kabbelde nadien voort richting het einde. De thuisploeg drong in het slot nog even aan, maar het treffen eindigde in een billijk gelijkspel. Lokeren staat dankzij de puntendeling gedeeld laatste met Zulte Waregem en Moeskroen, Oostende vat post in het midden van de rechterkolom.