Club Brugge is er niet in geslaagd zijn bonus uit de heenwedstrijd te verzilveren. In en tegen Salzburg verloor het met 4-0.

Club verdedigde in Oostenrijk een 2-1 voorsprong. Leko dropte Amrabat in de basis ten koste van Diatta. De thuisploeg startte scherp. Een bal achter de verdediging werd net doorgetikt door een aanvaller voor doelman Horvath ingreep. Te laat en dus strafschop. De Amerikaanse doelman zette zijn foutje recht door de goede hoek te kiezen op de elfmeter van Dabbur. Club leek bevrijd en Dennis was zelfs dichtbij de openingstreffer, maar zijn schot werd geblokt.

De goal viel toch aan de overkant. Een scherpe counter leek ontmijnd, tot Amrabat de bal centraal ontzette in de voeten van Schlager. Die liet Horvath met een afgeweken bal van net buiten de zestien geen schijn van een kans. Daka verdubbelde de score nog voor het halfuur. Via een lange één-twee kwam hij oog in oog met de doelman. Die speculeerde op een voorzet, maar werd geklopt in de korte hoek.

Even later kon Wesley nog net de punt van de schoen tegen een schot van Dennis zetten, maar net niet goed genoeg richting doel. Net voor rust geraakte Daka nog eens bij een pas door het hart van de Brugse defensie en duwde de 3-0 binnen.

Club probeerde na rust iets terug te doen. Wesley trapte knap uit de draai, maar net naast. Blauwzwart verdiende een goal, Vormer zette zich goed door op rechts maar vond geen ploegmaat. Aan de overkant knalde Daka net naast. Vormer had de nog eengevaarlijke kans op vrije trap en de ingevallen Vossen op een kopbal na hoekschop. Uiteindelijk maakte Dabbur er helemaal op het einde nog 4-0 van.