Even na de rust leek Standard op een blamage af te stevenen. Milosevic had Waasland-Beveren met drie goals op 0-3 gebracht. Toch wonnen de Rouches nog...

Vier nieuwe spelers bij de Rouches aan de aftrap. Linksachter Miangue was de meest opvallende naam bij de nieuwkomers. Waasland-Beveren miste ook wat spelers waardoor Badibanga, ex-Standard, nog eens aan de aftrap verscheen.

Carcela tekende voor de eerste schoten op doel, maar twee keer kon Roef zonder al te veel moeite pakken. Het doelpunt kwam er, maar wel aan de overkant. De eerste de beste kans voor de bezoekers werd door Milosevic na voorzet van Badibanga goed in doel gekopt. Meteen nadien verhoogde Standard de druk, maar Roef stond paraat op een kopbal van Djenepo en een ver schot van Marin. Standard slaagde er niet in te scoren, Waasland-Beveren deed dat net voor rust wel nog eens. Andrijasevic hield twee man aan de praat en bood Milosevic de 0-2 aan.

Toen Milosevic er net na de rust 0-3 leek de wedstrijd gespeeld. Maar nog voor het uur was de stand alweer gelijk. Eerst scoorde Bokadi, amper drie minuten later had ook Djenepo twee keer gescoord: 3-3!

Nadien ging de storm even liggen, maar uiteindelijk kwam de winning goal er toch. Miangue scoorde bijna, maar invaller Sa legde de 4-3 toch binnen.

MOMENT - MAN - MENING
het MOMENT
van de match
De vijf minuten waarin de 0-3 omgezet werden in 3-3.
de MAN
van de match
Milosevic. De eerste goal kopte hij netjes binnen, bij de tweede was hij de juiste man op de juiste plaats. Toen hij ook de 0-3 maakte leek de zege binnen. Uiteindelijk bleef hij enkel met deze onderscheiding achter.
onze MENING
over de match
Standard had voor de pauze de betere kansen en het veldoverwicht, maar een efficiënt Waasland-Beveren trok naar de kleedkamers met een 0-2 voorsprong. Na de 0-3 gingen de kansen plots wel binnen en boekte de thuisploeg alsnog een verdiende overwinning.