Sint-Truiden is ondanks de teleurstelling van Play-Off 1 te missen toch met een knappe zes op zes gestart aan Play-Off 2. De Kanaries wonnen met 1-2 bij Beerschot-Wilrijk.

Sint-Truiden kreeg via Acolatse en Kinoshita enkele kansjes in de openingsfase, maar toch viel het doelpunt aan de overkant. Na een goede actie op rechts trapte Vanzeir met zijn linker in de verste hoek raak. De bezoekers scoorden voor het halfuur de gelijkmaker, maar moesten enkele minuten wachten op de VAR-tussenkomst vooraleer het doelpunt geldig was. Kamada glipte nipt door de buitenspelval en legde af voor zijn landgenoot Kinoshita, die binnentrapte. Meteen daarna zette Asamoah zich goed door op rechts en vond doelman Vanhamel op z'n weg. Pirard ging daarna plat op een gekraakt schot van Tissoudali. Vlak voor de pauze was opnieuw Kinoshita dreigend en tikte Vanhamel met de vingertoppen in hoekschop.

Tissoudali dreigde twee keer na de pauze, maar na een bal tegen de hand van Prychynenko ging de bal op de stip. Botaka trapte de elfmeter in de rechterbovenhoek. De Antwerpenaren probeerden daarna wel iets terug te doen, maar kwamen amper aan kansen. STVV stak nog eens zijn neus aan het venster via Kamada en Sekine, doelpunten viel er echter niet meer.

MOMENT - MAN - MENING
het MOMENT
van de match
De minutenlange tussenkomst van de VAR waarna de gelijkmaker van STVV werd toegekend.
de MAN
van de match
Kinoshita. Een nieuwe Japanner en zeer bedrijvig in het aanvallende compartiment.
onze MENING
over de match
Beerschot-Wilrijk klom op voorsprong na enkele kansjes voor STVV. Na de gelijkmaker gingen de Limburgers uiteindelijk op en over de Kielse Ratten.