Ondanks een 2-0 achterstand heeft Union op de 7de speeldag in Play-Off 2B toch nog met 2-3 weten te winnen bij Cercle Brugge.

Net voor het kwartier kreeg De Belder een enorme kans na een slechte terugspeelbal van Traore, maar de aanvaller van Cercle schoof het leer voorlangs. Nog voor het halfuur ontzegde Perdichizzi met een zuivere tackle Tormin vrije doorgang richting doel. Vanaf dan namen de bezoekers de match meer in handen en dat leidde tot twee kansen voor topschutter Niakate. Tussendoor trapte Bruno voor de Bruggelingen naast. Teuma en Selemani waren gevaarlijk voor de Brusselaars en Mercier zette Cercle bijna op voorsprong, maar zijn vrijschop ging nipt naast.

Vroeg in de tweede helft kopte Taravel groen-zwart op voorsprong na een verlengde hoekschop. Op het uur joeg Tormin de bal via de buitenkant van de paal naast. Union kon moeilijk reageren en met een schitterende vrijschop in de linkerbovenhoek verdubbelde centrale verdediger Taravel de score. Lang kon de thuisploeg hiervan niet genieten, want na een hoekschop kopte Stamenkovic de aansluitingstreffer in het dak van het doel.

Door een slechte controle hielp Niakate eerst nog een grote kans om zeep, maar in de slotminuut kopte hij toch de gelijkmaker op het bord. Diep in de toegevoegde tijd counterde Union vlijmscherp na een hoekschop van Cercle en Pau trapte via een thuisverdediger de Brusselaars uiteindelijk nog naar de overwinning.

MOMENT - MAN - MENING
het MOMENT
van de match
De vlijmscherpe counter van Union in de 95ste minuut uit een hoekschop van Cercle waarna Pau de match definitief besliste.
de MAN
van de match
Taravel. Centrale verdediger van Cercle met 2 doelpunten, waarvan 1 pareltje, maar wel in het verliezende kamp.
onze MENING
over de match
Cercle klom naar een 2-0 voorsprong, de gelijkmaker van Union viel pas in de 82ste minuut, maar toch wonnen de Brusselaars nog. De bezoekers gaven vol gas in een knotsgekke slotfase die alle kanten uit kon en hadden het geluk aan hun zijde.