Kylian Hazard blijft definitief bij Cercle Brugge. De dribbelkont tekende een contract dat hem voor de komende 4 seizoenen aan Groen-Zwart bindt.

Kylian Hazard speelde dit seizoen 20 wedstrijden voor Cercle Brugge. De aanvaller kijkt alvast reikhalzend uit naar volgend seizoen, in het shirt van Cercle. "Cercle heeft me dit seizoen de kans gegeven om me verder te ontwikkelen als profvoetballer, een kans én een keuze die me enorm is meegevallen. Ik ben blij om ook volgend seizoen de groen-zwarte kleuren te kunnen verdedigen!." Voorzitter Frans Schotte is ook verheugd. "We zijn enorm verheugd om de definitieve transfer van Kylian Hazard aan te kondigen. We slagen er vandaag in om een Belg met potentieel verder aan Cercle Brugge te binden. Een transfer die de ambitie van Cercle voor volgend seizoen uitstraalt."

En ook sportief directeur François Vitali is blij dat Hazard voor Cercle kiest. "Het is een echte voldoening dat Kylian ervoor gekozen heeft om zijn ontwikkeling bij Cercle Brugge verder te zetten. Kylian is een jonge, getalenteerde speler met potentieel en Cercle Brugge is daarbij gezien z'n geschiedenis en het project de beste plaats voor. Het is ook het begin van de opbouw van ons team voor volgend seizoen waarbij deze transfer een duidelijk signaal is dat we een enthousiast, dynamisch, creatief en ambitieus team willen samenstellen voor volgend seizoen. We beat as one, leve Cercle!"