Sint-Truiden heeft een mooi seizoen afgesloten met een zege op de laatste speeldag in Play-Off 2A. De Kanaries wonnen in eigen huis met 2-1 tegen Westerlo.

Kamada versierde op z'n eentje de eerste mogelijkheid van de match, maar schoot vanuit een schuine hoek in het zijnet. Sankhon zette zich goed door en trapte op doelman Van Hout. STVV domineerde en na een kopbal van Ceballos moest de bezoekende goalie opnieuw in actie schieten. De Sart legde eens af voor Boli en die trapte hoog over. Verrassend genoeg viel het doelpunt aan de overkant: Buyl bracht een vrijschop terug voor doel en De Sart werkte ongelukkig in eigen doel.

De Kanaries probeerden na de rust terug te slaan, maar het was wachten tot een afgeweken schot van De Sart in de 73ste minuut doelman Van Hout verraste. Vijf minuten later kreeg STVV na een tussenkomst van de VAR een strafschop wegens een fout van Christophe Janssens op Boli. Botaka trapte slordig en de elfmeter ging via de hand van Van Hout over. Uiteindelijk gebeurde het dan toch nog voor de Limburgers na een lage schuiver van Wolke Janssens in de 88ste minuut.

MOMENT - MAN - MENING
het MOMENT 
van de match
Het doelpunt van De Sart dat twee keer afweek en zo Van Hout verraste.
de MAN 
van de match
Wolke Janssens. Aanvaller die noodgedwongen moest invallen als centrale verdediger en het winnende doelpunt aantekende.
onze MENING 
over de match
STVV domineerde, kwam vlak voor de pauze op achterstand, maar zette dat in de tweede helft nog recht. Het eindigt zo een mooi seizoen, waarin Play-Off 1 pas op de slotdag gemist werd, met een overwinning.