Club Brugge heeft vrijdagavond in een oefenmatch in Deinze 1-1 gelijkgespeeld tegen het Kroatische Lokomotiva Zagreb.

In een evenwichtige eerste helft waren Danjuma en Vormer dicht bij de openingstreffer, maar ook Zagreb was enkele keren dreigend. Horvath bracht redding op pogingen van Kastrati en Uzuni.

In de 38ste minuut klom Club dan toch op voorsprong via Hans Vanaken, die de bal mooi n de kruising kopte. De afgemeten voorzet kwam van Mata. Toch gingen de Bruggelingen zonder bonus rusten, want na hands in de zestien kwam Zagreb via een door Uzini  omgezette strafschop langszij.

De eerste grote kans na de rust was voor Danjuma, maar de Nederlander miste oog in oog met de bezoekende doelman Grubic. Later had ook Amrabat nog de 2-1 aan de voet en Mechele kopte een goede kans over. Aan de overzijde dreigde Cokaj met een vrije trap, maar Horvath liet zich niet verschalken.

Ook in de slotfase vielen er nog een resem kansen te noteren, maar Vossen, Okereke en Mitrovic konden de netten niet doen trillen. Lokomotiva Zagreb had ook nog kunnen winnen, maar Emerson mikte een grote kans over. 1-1 was de billijke eindstand.

Club Brugge speelde met: Ethan Horvath - Eduard Sobol (71' Luan Peres), Odilon Kossounou (46' Simon Deli), Brandon Mechele (62' Matej Mitrovic), Clinton Mata (71' Dion Cools) - Mats Rits (46' Sofyan Amrabat), Ruud Vormer (71' Jelle Vossen), Hans Vanaken (71' Siebe Schrijvers) - Arnaut Danjuma (62' David Okereke), Kaveh Rezaei (46' Loïs Openda), Amadou Sagna (46' Charles De Ketelare)