STVV heeft een akkoord bereikt met Kashima Antlers over de transfer van Yuma Suzuki naar de Truienaren. De 23-jarige aanvaller wordt voorgesteld na het afleggen van zijn medische testen.

Yuma Suzuki is de nieuwste aanwinst van STVV. De 23-jarige Japanner wordt na het afleggen van zijn medische testen voorgesteld bij de Kanaries. Hij komt over van het Japanse Kashima Antlers.

Sint-Truiden verloor Takehiro Tomiyasu en Daichi Kamada aan het einde van vorig seizoen. Tomiyasu trok naar de Serie A om voor Bologna te voetballen, terwijl Kamada terugkeerde naar Eintracht Frankfurt. Met Yuma Suzuki halen de Truienaren nu dus een nieuwe Japanner in huis.

Suzuki had een groot aandeel is de derde plaats van Kashima Antlers in de J-League afgelopen seizoen. Hij scoorde 11 doelpunten en gaf 10 assists in 32 wedstrijden. Sinds december 2018 maakte hij echter geen enkel minuut meer voor de Antlers wegens een aanslepende hamstringblessure. In 2018 won Suzuki met Kashima Antlers de Aziatische Champions League. Hij werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.