Waasland-Beveren heeft zich op de vooravond van de start van de Jupiler Pro League 2019-2020 nog versterkt. De 22-jarige Montenegrijn Andrija Vukcevic heeft op de Freethiel een contract voor vier seizoenen ondertekend.

Vukcevic is een linksachter en was al sinds vorige week dinsdag op proef. De 22-jarige Montenegrijn brak in 2013 in eigen land door in het eerste elftal van Buducnost Podgorica. Twee jaar later stapte hij over naar de Spaanse derdeklasser Sevilla Atlético, waarna hij in 2017 getransfereerd werd naar de Servische eersteklasser FK Spartak Subotica.

Waasland-Beveren merkte Vukcevic in Servië op en liet hem proefdraaien op de Freethiel. Zo mocht hij zich bewijzen in de oefenwedstrijden tegen RC Lens en Union SG. Vukcevic loste de verwachtingen in en mocht donderdag een contract voor vier seizoenen ondertekenen. De Montengrijn zal met rugnummer 22 spelen.

Of hij zaterdag mag meespelen in de eerste competitiematch van Waasland-Beveren, thuis tegen Club Brugge, is nog niet zeker. De club doet er alles aan om hem speelgerechtigd te krijgen.