Waasland-Beveren heeft na zeven speeldagen nog steeds niet kunnen winnen. De Waaslanders leken op weg naar een overwinning op het veld van STVV, maar slikten in de toegevoegde tijd alsnog de gelijkmaker.

Waasland-Beveren kon nog niet winnen en toonde zich erg strijdvaardig in het Limburgse Haspengouw. De bezoekers zetten de Kanaries onder druk voor de rust en dat resulteerde in een hoop doelpogingen, al belandde geen enkele bal tussen de palen. STVV moest het spel ondergaan en mocht blij zijn dat het met 0-0 de kleedkamer mocht opzoeken.

In de tweede helft tapte de thuisploeg uit een ander vaatje en moest Waasland-Beveren achter de bal lopen. Toch kamen de Waaslanders op voorsprong. Op het uur tekende Dierckx voor de openingstreffer op aangeven van Jubitana. Enkele minuten later kreeg hij een opgelegde kans voor 0-2, maar doelman Schmidt liet zich niet verschalken.

STVV drong nog aan, maar tot uitgespeelde kansen kwamen de Limburgers niet. De wedstrijd leek op 0-1 te eindigen, maar in het absolute slot van de toegevoegde speeltijd wist Texeira de bal nog in de verre bovenhoek te jagen. Waasland-Beveren blijft de rode lantaarn.