Moeskroen heeft nog eens gewonnen in de Jupiler Pro League. Ze waren thuis te sterk voor Antwerp en won met 3-1. De ploeg van Lazslo Bölöni kwam in de eerste helft nog op voorsprong, maar gaf deze weg in de tweede helft.

Antwerp begon zeer scherp aan de wedstrijd en had meteen twee goede kansen via Haroun en Mbokani. De ploeg van Lazslo Bölöni leek de wedstrijd van begin tot einde te domineren, maar Moeskroen groeide in de wedstrijd. De match leek op slot te vallen, want beide ploegen lieten geen ruimte liggen. Tot Manuel Benson zich op de rechterflank voorbij zijn tegenstander dribbelde en de perfecte voorzet gaf aan Mbokani. Hij moest de bal maar binnenknikken. Het tiende doelpunt al dit seizoen voor de spits van Antwerp. Moeskroen kon niet reageren en dreigde alleen via hoekschoppen. 

De tweede helft begint zoals hij eindigde, zonder al veel kansen. Tot Ciranni zich achter een vrije trap op de rand van de zestien meter zet. Eerst trapt hij in de muur, maar de bal rolt perfect weer in zijn voeten en ramt de bal voorbij Bolat. Na de gelijkmaker nam Moeskroen de wedstrijd volledig in handen. Niet veel later schoot Osabutey de 2-1 al tegen de netten. Omoigui stak hem goed in het straatje en via een afgeweken bal schoot Osabutey Moeskroen op voorsprong. Vijf minuten later was Moeskroen daar alweer. Godeau stond helemaal alleen aan de tweede paal en kon een doorgekopte val van Queiros voorbij Bolat schieten, 3-1. Daarna reageerde Antwerp nog met kansen voor Haroun en Lamkel Ze, maar ze kwamen niet tot scoren. Zo wint Moeskroen met 3-1 van Antwerp.

MOMENT - MAN - MENING
het MOMENT 
van de match
Het doelpunt van Ciranni zorgde ervoor de Moeskroen de match naar zich toetrok. Niet veel later scoorde Moeskroen ook nog twee keer.  
de MAN 
van de match
Osabutey was gretig elke minuut van de match, ook al ging het op sommige wat minder. Hij was aanjager en werd daarvoor beloond met een doelpunt.  
onze MENING 
over de match
Antwerp controleerde de eerste helft, maar verloor dat tijdens de rust. Moeskroen kwam gretiger uit de kleedkamer en speelde met meer vuur dan Antwerp.