Jeremy Doku heeft zijn contract bij Anderlecht tot minstens 2022 verlengd. De 17-jarige flankaanvaller is erg optegogen met zijn contractverlenging bij de club waarin hij ook de jeugdcategorieën doorliep.

Jeremy Doku heeft bijgetekend tot 2022 bij Anderlecht. De flankaanvaller, die dit jaar zijn 18de verjaardag viert, met Ghanese roots is erg verheugd met zijn contractverlenging. Dat meldt hij op de site van Anderlecht. "Als jonge speler kan je nergens beter zijn dan bij RSCA. Hier krijg je de kans om ervaring op te doen op het hoogste niveau. Elke dag leer ik iets bij van ervaren coaches en spelers met een indrukwekkende carrière zoals Vincent Kompany en Nacer Chadli. Bovendien speel ik hier met leeftijdsgenoten waarmee ik ook bij de jeugd samen speelde. Dit is een weloverwogen en logische stap in mijn nog jonge loopbaan", verklaart Doku


"Jeremy geeft het voorbeeld voor alle jonge talenten van RSC Anderlecht: bij RSCA kan elke jonge speler geduldig bouwen aan een grote carrière. De staf en jeugdopleiding hebben een groot aandeel in de ontwikkeling van Jeremy", Aldus een erg opgetogen sportief directeur Michael Verschueren.