In de Hongaarse pers dropte Laszlo Bölöni een klein bommetje bij Antwerp. De Roemeense oefenmeester van The Great Old gaf hij dat zijn periode bij Antwerp wel eens afgelopen kan zijn.

"Ik reken erop dat ik niet verderga. We hebben een niveau bereikt waarop de volgende stap het winnen van de titel zou zijn, en dat vereist een andere filosofie. Ik denk niet dat we nog meer progressie kunnen maken. Ik zou wel graag in het voetbal actief willen blijven. Ik ben dwaas genoeg om nog steeds te denken dat ik mijn energie en drive kan doorgeven", stelt Bölöni in een video-interview met M4 Sport.

"Ik neem akte van wat Laszlo Bölöni zegt, maar dit is uiteraard voorbarig", zegt general secretary & sports Sven Jaecques in een reactie aan Het Nieuwsblad. "Het klopt dat hij einde contract is, maar over zijn toekomst is nog niet gesproken. Om de eenvoudige reden dat we elkaar nog niet gesproken hebben. Sinds de competitie stil ligt, zijn er andere prioriteiten geweest, zoals de discussie over het eventuele verdere verloop. Het was de bedoeling om na de bekerfinale en de play-offs samen te zitten, maar dat is nu om evidente redenen nog niet gebeurd Voor ons liggen in elk geval alle opties open."