Vanwege de coronacrisis kan Club Brugge de zestiende landstitel niet met een groots supportersfeest vieren. Maar om dat verlies goed te maken, organiseert blauw-zwart zondag een virtuele kampioenenshow.

De show start zondag om 17u30 en zal te volgen zijn via Facebook en YouTube. Op zijn website geeft Club meer uitleg. "We trappen af met een heuse titelmatch! Voel jij de stress al opkomen? Stijn De Groote, Rik Verheye en Leo Van der Elst zorgen voor de volledige omkadering vanuit onze studio. Bij winst vieren we nadien op de beats van DJ Clinton Mata én natuurlijk samen met jullie, de beste supporters van de wereld!", luidt het.

"Zo zullen alle spelers en supporters nadien intunen op onze Zoom party. Zo is de volledige Clubfamilie nog dichter bij elkaar op deze speciale dag. Trommel je vrienden op en ontmoet elkaar op ons virtuele feestje! Genoeg op de planning om er een geweldige dag van te maken! Tot zondag!"

Aanvoerder Ruud Vormer spreekt de fans ook kort toe in een videoboodschap. "Beste supporters, gefeliciteerd met het behalen van de titel", opent de Nederlander. "Het was weer een fantastisch jaar, eigenlijk een ongelooflijk jaar. We hebben er erg van genoten, ook door jullie. Want zonder jullie wordt het niks, denk ik. Dit is inmiddels mijn derde titel. Wel een hele speciale door coronatijden, maar we gaan er erg van genieten. Zondag gaan we nog een keer alles geven in een spetterende titelwedstrijd, en een feestje. Hou alle kanalen van Club Brugge in de gaten en dan kom je alles te weten. Tot dan!"