Clubnieuws

Sorteer op

Datum Club
Royal Antwerp
...
RSC Anderlecht
21 okt

RSC Anderlecht niet in beroep tegen uitspraak van Licentiecommissie

RSC Anderlecht is het niet eens met de uitspraak van de Licentiecommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB), die de Brusselaars een boete van 5.000 euro oplegde wegens de dubbele rol van Vincent Kompany. Toch tekent paars-wit geen beroep aan. "Het voetbal en de toekomst van de club moeten prioritaire aandacht krijgen", verklaarde RSCA in een persbericht.

Cercle Brugge
...
Club Brugge
...
Sporting Charleroi
...
KAS Eupen
22 okt

Koch komt weg met een voorwaardelijke straf

De Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft een speeldag voorwaardelijke schorsing en een boete van 500 euro opgelegd aan Eupen-verdediger Menno Koch, die vrijdag in actie mag komen voor de Oostkantonners.

21 okt

Eupen verzet zich tegen drie speeldagen schorsing voor Koch

Eupen zal dinsdagnamiddag (vanaf 14.00 uur) met verdediger Menno Koch voor de Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) verschijnen. Dat bevestigde clubwoordvoerder Michael Reul maandag. De Oostkantonners zijn het niet eens met de drie speeldagen schorsing die het Bondsparket voorstelde aan de Nederlander.

21 okt

Menno Koch (Eupen) riskeert drie speeldagen schorsing

Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft maandag drie speeldagen en 3.000 euro boete gevorderd tegen Menno Koch van KAS Eupen, wegens de rode kaart van de Nederlandse verdediger op de elfde speeldag van de Jupiler Pro League.

KRC Genk
...
KAA Gent
...
KV Kortrijk
...
KV Mechelen
...
Moeskroen
...
KV Oostende
...
Standard
23 okt

Luik stopt transfer van vijftienjarige naar Lierse

Standard Luik heeft met succes de transfer van Diego Da Silva Moreira naar Lierse Kempenzonen tegengehouden. De vijftienjarige aanvaller en diens entourage riepen dringende redenen in om de overgang te forceren, maar de Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) besliste de transfer naar de Pallieters te verbieden.

21 okt

Eén speeldag schorsing dreigt voor assistent-coach Deflandre (Standard)

Het parket van de Belgische Voetbalbond (KBVB) vraagt maandag om Eric Deflandre, de assistent van coach Michel Preud'homme bij Standard Luik, te schorsen voor één wedstrijd en hem een boete van 1.000 euro op te leggen.

STVV
...
Waasland-Beveren
...
Zulte-Waregem
...

Video's

 • Samenvatting Cercle Brugge - Charleroi

  Samenvatting Cercle Brugge - Charleroi

 • Samenvatting Anderlecht - STVV

  Samenvatting Anderlecht - STVV

 • Samenvatting KV Mechelen - Antwerp

  Samenvatting KV Mechelen - Antwerp

 • Samenvatting KV Oostende - KAS Eupen

  Samenvatting KV Oostende - KAS Eupen

meer