Sport.be

Veldrijden

Sven Nys pakt uit met alternatieve training voor Telenet-Baloise Lions (VIDEO)

17.09.2019 | Gert-Jan Weyters

Belga

Enkele maanden geleden al vertoefde Sven Nys met een aantal van zijn Telenet-Baloise Lions op de Koppenberg. Niet om er het parcours voor de cross te verkennen, maar wel dat van de gloednieuwe Spartacus Koppenberg, de afsluitende manche van de Spartacus Series.

Wie Sven Nys een beetje kent weet dat hij er toch maar meteen een doorgedreven alternatieve training van maakte... Nys, Corné Van Kessel, Nicolas Cleppe en Andreas Goeman kropen door modder en zand, droegen zandzakken en sprongen van natuurlijke hindernissen.

Een voorproefje van wat er te gebeuren staat op de flanken van de bult van Melden op zondag 17 november. Als de cross er nog maar net gepasseerd is, krijgen enkele duizenden Spartacussen de kans om de modder, kasseien en hoogtemeters van de Koppenberg letterlijk aan den lijve te ondervinden tijdens een spectaculaire hindernissenloop.

Probeer het zelf ook, over exact 2 maanden! Al ruim 1000 deelnemers zijn ingeschreven. Het is overigens de eerste keer dat de Spartacus Series Oost-Vlaanderen aandoet. Met Spartacus Koppenberg sluiten we het seizoen op een heroïsche manier af!



Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer