Abonneer je nu op runningBE!

En ontvang gratis Herzog Pro Sport Compressiekousen of Enkelsokken

Herzog Medical ondersteunt sporters maximaal op het gebied van compressie en herstel. De Pro Sport Compressiekousen van Herzog zijn zo ontwikkeld dat ze typische hardloopblessures kunnen voorkomen. Het zijn bovendien de enige compressiekousen waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is. Met Herzog kousen voorkom je stijve kuiten, scheenbeenblessures en achillespeesklachten. Daarnaast werken de kousen herstel- en prestatiebevorderend. Voor de optimale compressiewerking ontwierp Herzog een uniek maatsysteem, dat uit maar liefst 54 confectiematen bestaat.

De Pro Sport Compressie Enkelsokken dragen bij aan het voorkomen van irritatie van de peesplaat onder de voet en houden de voetboog op spanning. Deze superieure sportsokken met een ergonomische linker- en rechtervoet zijn gebreid met antibacteriële garens en bieden extra demping rond de bal van de voet en onder het hielbot. De enkelsok geeft een stevige compressie op het voetgewelf en rond de hiel-wreeflijn om de natuurlijke welving van de voetzool te behouden en de peesplaat te ontlasten. Hierdoor zal de voetboog minder doorzakken.

Zowel de compressiekousen als de enkelsokken zijn verkrijgbaar in het zwart, blauw, roze, groen, wit en geel.

De compressiekousen werken met een specifiek maatsysteem. U zal door Abonnementenland via mail gecontacteerd worden om uw confectiemaat, beenlengte en schoenmaat door te geven. U kan uw maat achterhalen via de speciale 'Maatapp': https://www.herzogmedical.com/maatapp.

www.herzogmedical.com

Abocadeau

  • 1 jaar (6 nummers)
  • Je betaalt €33*
  • Je krijgt Herzog Pro Sport Compressiekousen (t.w.v. 54,95 euro) of de Pro Sport Compressie Enkelsok (t.w.v. 19,95 euro) gratis**

Geniet van een financieel voordeel (6 nummers)

  • 1 jaar (6 nummers)
  • Je betaalt €26* i.p.v. €33
  • Je krijgt een voordeel van €7

Of maak kennis met RunningBE (3 nummers)

  • Je krijgt 3 nummers
  • Je betaalt €13* i.p.v. €16,50
  • Maak kennis met runningBE magazine!


* Tarieven alleen geldig voor verzending binnen België.
Tarieven voor abonnementen in het buitenland (binnen Europa): Abonnement 1 jaar: 40€ (binnen Europa) of 70€ (buiten Europa). Kennnismakingsabonnement: 22€ (binnen Europa)
**Uitsluitend voor nieuwe abonnees. Zolang de voorraad strekt.